Novo

NOVI ŠOK DETALJI O PRELJUBI SA PECOM: Maja raskrinkala Subotićku, obelodanila da je stalno BEŽAO od kuće! (VIDEO)

Sinoć je počela nova šesta sezona rijalitija Zadruga, a jedna od novih učesnica je starleta Maja Marinković, koja je zapravo i prva koja je ušla u Bijelu kuću. Ona je domaćoj javnosti itekako jako dobro poznata, a ljetos su domaći mediji brujali o njoj i skandalu u kojem je ona bila jedna od glavnih aktera. Podsjećanja radi, ona je bila jako dobra prijateljica sa Aleksandrom Subotić, a onda je kao grom iz vedra neba osvanula vijest da je Maja u vezi sa nevjenčanim suprugom njene prijateljice Aleksandre.

Peca je nju prevario sa Majom, ali njihova veza nije dugo potrajala, pa su oni nakon dva mjeseca prekinuli. Ono što je sve šokiralo jeste to da je Aleksandra oprostila javnu prevaru i pomirila se sa Pecom, sa kojim inače ima i sina Jovana. Maja je sjedila za stolom sa Kristijanom Golubovićem, gdje su oni pričali, pa se tako ona dotakla njenog prekida sa kontroverznim biznismenom. U razgovoru sa Kristijanom ona je rekla: “To jeste trajalo nekoliko meseci i više nego što treba. Ona je meni istu priču pričala, kako non-stop ide u drugi stan, pa se posvađaju i on pobegne. Nešto je kliknulo to, je**ga desilo se”.

Zatim je ona otkrila da je sve počelo dosta ranije, prije nego se u medijima pojavila fotografija iz bazena, kada je javnost i saznala da su oni zajedno. Maja je nastavila da priča, pa je između ostalog rekla i sljedeće: “Pričala mi je da je terao da abortira. Stavio joj je prisluškivač, psiho bre! Onda je ona zatrudnela. On joj rekao da abortira, ona nije htela i eto ti. Gori su dvesta puta od mene, a ja ispadnem grbava”, rekla je Maja. Ono što je zanimljivo jeste to da se spekuliše da će i Aleksandra da uđe u Zadrugu, a ukoliko se to desi, vjerujemo da će to da bude žestok obračun bivših drugarica. Detaljnije u video snimku ispod.