Novo

NOVI SKANDAL TRESE KRALJEVSKU PORODICU! KRALJ I KRALJICA IMAJU DETE KOJE KRIJU! ISPLIVALA ISTINA NA VIDELO, ON TVRDI DA JE ZAKONITI NASLEDNIK ČARLSA I KAMILE!

Ni dnaas nam ne manjka novih informacija iz kraljestva , a koje su krneule jedna za drugom da izlaze u javnost nakon što je kraljica preminula. Dakle , kao da su sve priče držane pod ključem , pa sada jedna za drugom izlaze na videlo . Dakle , smrt kraljice je pokrenula brojna pitanja , a pored svega javnost također zanima kakva je to ona bila ,majka , baka , prabaka , šta je nosila u torbici , kako je se hranila i slično.

Međutim , tu temu ćemo na kratko da ostavimo po strani , pa ćemo se dotaći novog kralja i kraljice , a reč je o jednom skandalu koji već dugo trese Veliku Britaniju , a radi se o tome da poslednje dve godine , jedan čovek po imenu Sajmon privlači pažnju na sebe , a sve jer tvrdi da je sin od Čarlsa i Kamile. Naime , on je tako istakao da je tužan zbog smrti svoje ” bake ” ,te je još više potrešen što je Vilijam imenovan novim princom od Velsa, jer on ne bi trebao da bude taj koji je naslednik.

Tako je on za tamošnje medije ispričao sledeće : “Teško je ne shvatiti to što je Čarls imenovao Vilijama princa od Velsa samo kao šamar”, rekao je on, a onda je dodao i ovo: “Ne želim tako da se osećam, ali tako je. Samo mislim, najmanje što Čarls može da uradi jeste da mi da odgovor – prizna me. On daje Vilijamu takvu titulu, pa gde je moj odgovor? Gde je moj DNK test? Ako mi nisi otac, onda dokaži da nisi”, rekao je.