Novo

NOVI SKANDAL TRESE ESTRADU! MILICA JE UKRALA PESMU?! Stigla je KARMA: Optužuje Anu, a uradila je isto: “Uzela si, trepnula nisi” OVA PEVAČICA JE RASKRINKALA…

Ovaj dan ćemo da započnemo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene koja bukvalno gori poslednjih dana. Naime, kako ste i sami mogli da zaključite pišemo o dvije jako poznate pjevačice, Milici Pavlović i Ani Nikolić, koje su poslednjih dana u žiži javnosti i to sve zbog pjesme “Provereno”. Naime, prvo je ovu pjesmu dobila Ana koja je otpjevala i demo verziju, ali je od pjesme odustala jer joj nije legla. Nakon nje pjesmu je kupila Milica i objavila je na svom novom albumu, a ona je za vrlo kratko vrijeme postala hit.

Međutim na društvenim mrežama osvanula je demo verzija koju je otpjevala Ana, i mnogi su mišljenja da je to ona dosta bolje odradila nego Milica, a da sve bude još napetije, nedavno je Ana na svom nastupu ovu pjesmu otpjevala i to sa izmjenjenim tekstom, tačnije onim sa demo verzije i onda je nastao potpuni haos. Ali ono što je zanimljivo jeste to da se u cijelu ovu priču uključila i pjevačica Olja Bajramo, koja je Milicu podržala jer po njenom mišljenju smatra da je istina na njenoj strani, ali ju je ujedno i podsjetila da je i ona sama prije nekoliko godina istu stvar uradila njoj. Tako je pjevačica na svom Instagram profilu napisala sljedeće:

“Gledala sam sinoć isečak iz Amidžija. Pomno sam te slušala. Nego, boli, je l’ da? A vidiš Milice, ti dođeš u emisiju i kukaš na sva zvona i tražiš podršku, i dobićeš je jer si upravu. A šta ću ja Milice? Kome sam ja imala da kažem? Sećaš li se 2016. godine i duetske pesme “Još se branim ćutanjem” koju sam otpevala sa Alenom, čovek koji je došao po pozivu oca, pa bio zbunjen. Tu pesmu sam radila godinu dana, spremala, ona je bila plaćena… Bila sam na putu, posvađana sa celim svetom, znaš ko mi je bio celi svet, taj s kojim ti ne pričaš više… Milice, uzela si je, trepnula nisi… Evo, ja te i dalje podržavam, jer je sramno šta žena ženi može da učini, shvataš li sada, želim da naučiš iz svega ovoga”, napisala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.