Zanimljivosti

NOVI HIT: Muškarci masovno stavljaju kremu za erekciju na usne – EVO ŠTA KAŽU DOKTORI

Ljekari su upozorili na bizarni novi TikTok trend koji uključuje upotrebu kreme za erekciju za postizanje punijih usana.

U jednom od videozapisa, TikToker imena Jerry Mal pokazuje svojim sljedbenicima kako koristi kremu za erekciju za postizanje punijih usana.

Korisnik namaže kremu po usnama i kaže svojim sljedbenicima da osjeća trnce, ali ništa više.

Međutim, muškarac ne dijeli logičan razlog za nanošenje kreme za erekciju na usne. Umjesto toga, ideju povezuje s filmom koji je vidio.

“Uglavnom, vidio sam film i ova je djevojka stavila kremu za erekciju na usne i učinila ih je stvarno velikima, pa sam to odmah htio isprobati. Zaboravio sam kako se film zvao, ali eto. Moj san je imati veće i punije usne.” kaže korisnik u videu TikTok .

“Dakle, prošlo je otprilike pet minuta i izgledaju veće, ali pričekat ću još pet minuta i pojest ću svoju pizzu”, dodaje.

Muškarac obriše kremu nakon samo tri minute, rekavši da mu peče usne. “Prošle su još tri minute i rekao sam da ću odraditi pet, ali gori baš jako, osjećam se loše, pa ću je skinuti i vidjet ćemo. O, bože, nekako mi se sviđa, ne želim lagati”, kaže.

Iako je videozapis dobio mnogo pregleda i čak se počeo masovno šerovati, ljekari sada savjetuju da se ne izbjegava upotreba kreme za erekciju na usnama.

Prema izvješću Metroa, dr. Ross Perry GP & Medical direktor Cosmedics rekao je da je ideja stavljanja erekcije na usne “smiješna” i “izuzetno opasna”.

“Stavljanje kreme za erekcije na usne u želji za punijim napuhavanjem krajnje je smiješno i može biti izuzetno opasno iz više razloga”, rekao je liječnik.

Liječnik je dodao da osobe koje mažu kremu za erekciju na usne mogu trpjeti bol, mjehuriće, pa čak i otekline.