Milica Pavlović ide u manekenke? Rekla je da želi karijeru graditi na dobrim pjesmama koje pjeva s puno ljubavi. Željela je to dokazati publici i moći graditi karijeru bez skandala.

Ono što je još vidljivije je da Milica stvarno uživa u fotografiranju i snimanju videa. Rekla je da većina pjevača to radi jer mora, ali da to stvarno voli. Dopalo joj se to, kaže, što joj mnogi govore da izgleda kao manekenka. Kaže da je poželjnije da je neko u prošlosti znao da joj pokaže kako pozirati i stvarno uživa u tome.

Milica je dosad snimila mnogo hitova od kojih je najpoznatiji Tango, razbila je estradu i svi je pamtimo s početka karijere. Nedavno je bila na odmoru, ali zarađivala je i za stan, a također je postala zaštitni znak nekih marki. Nije ekskluzivno da će Milica postati zaštitni znak nekih marki i modela.

Ona će definitivno napraviti anegdotu, jer zaista ima poteškoće za poziranje. Nedavno su Milicu pitali o manekenstvu, ali kaže da se želi posvetiti prvo svojoj karijeri, a potom i sebi. Mnogi joj vjerovatno prilaze i nude brak, ali ona to ne želi.

Pitamo se kako se nosi s tim, sa svim usponima i padovima i ponudama braka? Vjerovatno joj nije lako ako ima toliko ponuda i niko joj ne odgovara. Ali dobro, Milica će sigurno pronaći onog pravog kad dođe vrijeme, a možda i uskoro.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo