Npr. ukoliko vam je dom neuredan i prljav, ako skupljate nepotrebne stvari tj. ne bacata ih, onda skupljate negativnu energiju i ne dozvoljavate novim, potrebnim stvarima da uđu u vaš dom. Obratite pažnju i na to da vam južna i sjeverna strana vaše sobe nikad nisu pretrpane. Zato poradite malo na urednosti i čistoći vašeg doma. U sobe ubacite neke vesele motive ili cvijeće, a ne tmurne i vidjet ćete kako ćete se bolje osjećati. Sigurno ćete time privući dobre stvari.  Možete dekorisati svoj dom sa cvijećem, ali treba da se konstantno brinete o njemu jer uvelo cvijeće privlači negativnu energiju.

Postoje još mnogobrojni načini da privučete novac i ljubav u svoj život, a ovo su samo neki od njih. Naime, uzmite jednu kutiju i u nju stavite neke lijepe i vama drage stvari. Možete npr. ubaciti koji lijep kamenčić, ukras, boje, koju kovanicu ili fotografiju.

Kutija može biti drvena, ali da ima neke vesele i šarene motive, da nije puno tamna. Potom tu kutiju postavite ispod svog kreveta na kojem spavate. Bilo bi poželjno da bude nekako ispod stomaka, tj. pupka. Bitno je šta u tu kutiju stavljate jer se ona označava kao jednom vrstom vašeg sopstvenog blaga. Ovaj način bi vam mogao pomoći da u svoj život privučete neke lijepe i vesele stvari.