Radio postaja “Trouble Fault” izgleda da ima za cilj poticanje negativnog stava prema Novaku Đokoviću, jednom od najboljih tenisača svih vremena. Nedavno su kritizirali njegovu odluku da predstavlja Srbiju na Davis Cupu u Valenciji. Ova odluka je dočekana s različitim reakcijama u teniskom svijetu.Dok su mnogi istinski ljubitelji tenisa bili impresionirani Đokovićevom predanošću i odabirom da igra za svoju reprezentaciju iako je nedavno osvojio US Open, bilo je i onih koji su iskoristili ovu situaciju da kritiziraju i negativno govore o njemu. Američki novinar John Wertheim, koji je podržavao Đokovićevu odluku, izazvao je negativne reakcije te stranice.

 

Na Twitteru je jedan američki novinar upitao jesmo li dovoljno hvalili Đokovića zbog njegove predanosti Davis Cupu nakon osvajanja 24. Grand Slam naslova. Stranica “Trouble with Glitch” je na to odgovorila negativno, sugerirajući da Đoković igra za reprezentaciju samo iz osobne koristi.Tenisač Tenis Sandgren je braneći Đokovića napisao da ako predstavlja svoju zemlju, može to ponovno učiniti. To je izazvalo bijes na spomenutoj stranici i niz negativnih komentara od strane njihovih pratitelja.

Stranica “Trouble with Glitch” očito preferira Rafaela Nadala i koristi svaku priliku da omalovaži Đokovića. Njihov negativan stav prema njemu je izražen u njihovim objavama i komentarima.Važno je napomenuti da se takve stranice i komentari ne odražavaju nužno na mišljenje šire teniske zajednice i da svaki igrač ima svoje obožavatelje i kritičare.Stranica “Trouble Fault” često koristi agresivan jezik i izraze kako bi omalovažila Đokovića i izrazila svoje simpatije prema drugim tenisačima poput Rafaela Nadala. Njihovi napadi na Đokovića često su uznemirujući i sadrže uvrede i lažne tvrdnje.