Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas je napunio 33 godine, a to je bio povod da mu svi mediji i javnost čestitaju. Svi su poletili da mu čestitaju jer svi znamo koliko je on poznat i koliko ga idoliziraju u ovoj državi.

Ali, šta poželjeti nekome ko ima sve? Srpski novinari su mu, očekivano, poželjeli da još dugo igra dobro i uspješno tenis, te da nastavi redati uspjehe.

Isto tako su mu poželjeli i dobra i vesela jutra i buđenje bez ikakvih bolova, te da nađe mir i zadovoljstvo za sebe u svemu što bude radio. Isto tako, naravno, da sve 33 svjećice na torti ispuše odjednom kako bi mu se sve te želje ostvarile. Ako ne može da puše sam, neka uzme aparat za gašenje požara.

Inače, Novak Đoković je rođen na današnji dan 1987. godine u Beogradu i to je dan koji će njegovi roditelji Dijana i Srđan pamtiti do kraja života. Novak se počeo baviti tenisom još sa 4 godine i već tada je imao želju da bude poznati teniser. Njegov idol tada je bio čuveni Pit Sampras, koji je u to vrijeme bio uz Agasija možda i najbolji teniser na svijetu.

Inače, Đoković ima već 17 osvojenih Grand slam turnina, od toga 8 puta Australia open, 1 put Roland Garos, 3 puta US open i 5 puta Wimbledon. Pored toga, ima još 79 titula osvojenih na Masters turnirima, a sa reprezentacijom Srbije je 2010. godine osvojio i Davis Cup.

 

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.