Home Novo Nova tragedija u domu Šaulića: Tek što su se oporavili od gubitka...

Nova tragedija u domu Šaulića: Tek što su se oporavili od gubitka Šabana, sad je i ona preminula

622
0

Poznati pjevač Šaban Šaulić stradao je, kako sigurno znate, ranije ove godine u mjesecu februaru nakon što ga je zadesila veoma teška saobraćajna nesreća u Njemačkoj poslije jednog nastupa koji je tamo imao.

Njegov sin Mihailo otišao je prošle subote na očev grob kako bi obilježio uspomenu na kralja glazbe i tom prigodom zapalio svijeće i donio cvijeće. Nažalost, kako saznaju srbijanski mediji, Šaulići su prije četiri dana pretrpili još jedan gubitak i zbog toga su opet tužni. Naime, Gordani – njegovoj udovici, nedavno je preminula majka, Šabanova punica, pa njezin sin i kćeri opet u teškim trenucima podupiru jedno drugo.

Mihajlova, Sanelina i Ildina baka bila je jako bolesna i posljednje dane provele su živeći u staračkom domu. Najuža je familija došla u posjet Gordaninoj majci i ona ne skriva kako je njezina majka voljela svog zeta, Šabana. Očigledno je da je ove godine Šaulićima suviše teško, ali dostojanstveno nose bol bez obzira na sve.

Nedavno je javnosti priopćila da je navodno Šaban Šaulić imao tajni račun u Njemačkoj, ostavljajući sebi dva miliona eura od bakšiša i dodatnih prihoda, a računu se može pristupiti samo uz pomoć advokata.

Međutim, ubrzo nakon te informacije, njegova kći Ilda, koja je medijima rekla da je netačna ta vijest, također je izvijestila da je njezin otac bio divan čovjek. Također je poznato da on nikoga nije podijelio po vjerskoj ili etničkoj pripadnosti, a on je uvijek bio najvažnija osoba koja je, kao osoba, i zbog toga, mnogi su poštovali baš njega, ne samo kao pjevača, već i kao osobu.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo