Dečko popularne srpske pjevačice Snežane Đurišić, doktor Vanja Milošević, ni na koji način ne može naučiti da se ne smije povjeriti određenim ženama koje upoznaje putem Facebooka, jadničak naivni.

Konkretno, na Internetu su se ponovo pojavile poruke gdje je detaljno opisao kako je imao aferu sa svojom djevojkom Snežanu Đurišić. U njemu ju je opisao kao vrlo dobrog ljubavnika, koliko je strastvena Snežana Đurišić i da je sve znala u krevetu, sve moguće akrobacije i da je za divno čudo nisu ukočila leđa što je on, zbog njenih godina, očekivao.

Ispričao je pored toga i tajnu da su na brodu imali intimne odnose, kao i da su ih u tome trenutku promatrali ljudi s plaže. Hoće li mu Snežana Đurišić oprostiti, ostaje za vidjeti. Ipak, ona je pjevačica s puno iskustva na nebu estrade i ne treba joj sve ovo i cijela ova afera.

Poznata srpska zvijezda Snežana Đurišić srpska je folk pjevačica, najpoznatija po svojim pjesmama “Odakle dolaziš”, “Kiša”, “Srna”, “Kaži mi, reci”, “Kuni se, kuni”, “Moja imena” i druge. Rođena 6. juna 1959. u Gornjem Milanovcu, odrasla je u Kraljevu, a od 1971. živi i radi u Beogradu, gdje se nastanila sa svojom porodicom. Iz braka s pokojnim suprugom Slobodanom Gvozdenovićem ima dvoje djece, kćer Maju i sina Marka.

U posljednje vrijeme ne snima puno, a posvetila se žiriju “Zvezda Granda” čiji je stalni član zadnjih nekoliko godina i gdje radi sa vrlo lijepim dnevnicama. Trenutno je sa svojom porodicom na odmoru u Grčkoj, gdje puni baterije za nadolazeću sezonu. Ima veliki koncert u Zagrebu u decembru mjesecu krajem ove godine.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo