Novo

“Nosila je FEREDŽU, svaku noć je muč*o”: Evo šta se desilo 10 dana PRE nego što je muž ub*o ženu u Zemunu!

U nastavku današnjeg članka dotaći čemo se jedne teme , a koja je poslednjih dana potresla javnost . Naime , reč je o crnoj hronici , a koja je poslednjih godina itekako zastupljena na našim prostorima , može se reći da na području Srbije ona itekako prednjači . Naime , brojna su ub istva , ot mice , kao i ne sreće , a koje se dešacvaju na našim prostorima , a mi ćemo danas da se dotaknemo jednog stravičnog zlo čina koji je se nedavno desio u Zemunu , a o kojem poslednjih dana bruji javnost , kao i mediji.

Dakle , kako saznajemo ljubomora je najceći razlog zbog kojef je ovaj čovek ub io svoju ženu , a sa kojom je imao i dvoje dece , te koja će nažalost morati da odrastaju bez majke. Naime , sve je se desillo u ulici Živka Petrovića bbr61 u Zemunu , a gd eje muškarac u nedelju posle podne svoju ženu pre tukao do sm rti. ” Delovao je fino, pristojno. Kada bi ga nešto pitali, odgovorio bi, pozdravili bi se na ulici, nije delovao kao neko ko bi mogao da uradi ovako nešto”, navode prve njihove komšije sa tugom u glasu.

Naime , prve sumnhje na na silje su se desile još letos, a kada ona nije skidala naočale za sunce , pa je se verovalo da je na taj način pokušala daa prikrije masnice. Naime , muž je inače imao dugu bracdu , a na pitanje o islamu je sve znao , te je isto tako sumnjiv bio jer ga kući nije bilo po 15 dana , a niko nije znao kojim poslom se bavi. Snaja moja joj je pomogla. Izgleda da je to njemu smetalo, tukao ju je od tada svaki dan” – kaže jedan od sagovornika i prvih njihovih komšija. Preko dana se ništa ne bi čulo, da bi onda posle 10 sati uvečer kretala cika i vriska iz kuće.