Zbog čega se danas apsolutno svi bore SAMO za ženska prava, a ne za muškarce i njihova prava? Zašto, sve žene danas žele da budu muškarci?

Kad sam prebacio 40 godina, skontao sam da se sve više mojih prijatelja odlučuje na razvod. Neki su u međuvremenu pronašli sebi i neke mlađe žene, pa su se odlučili razvesti se od onih starih, a neki su jednostavno otišli i ostavili sve. Danas je jednostavno postalo nemoguće živjeti s jednom umišljenom emancipiranom ženom! Svi oni koji se nisu razveli prisiljeni su da svakodnevno tolerišu svoju ženu, a ima i onih rijetkih muškaraca koji pored toga tvrde da su ipak sretni u braku. Budale. Mislim da su samo sami sebe tu ubijedili, ili su ih žene njihove natjerale da tako govore. Ne želim uopšte pisati o ženskim glupostima.

Samo ću sada ovdje pisati o “sretnim muškarcima”. Da  li ste do sada nekada čuli da je muškarac sretan? Vjerovatno niste, čak nisam ni ja! Brend “ženska sreća” počeo je da izlazi sa svih strana. Samo se o tome priča. Muška sreća je danas postala tabu tema. Da li ste ikada do sada čuli da neko javno govori o muškarcima i njihovoj sreći, njihovim pravima?

To je postalo danas politički netačna fraza! Ne predlažem ovime da uvedemo neki poseban dan samo za nas muškarce i da se taj dan borimo za naša temeljna ljudska prava koja su narušena. Samo želim da muškarci i žene odgovore na jedno izuzetno glupo pitanje: “Zbog čega bi ženi trebao jedan savremen čovjek u četrdesetima koji je pobijedio ljubav? Zbog čega žene danas misle i traže da su na jednakom nivou ili čak i preko muškarca?”

Preporučujemo