Novo

Noćni kašalj prestaje za PET MINUTA! Ovaj napitak je čudo i za PUŠAČE i za prehlađene! ČUDO NEVIĐENO!

Mnogo je osoba koje imaju problema sa suhim kašljom koji može da bude posljedica neke infekcije, ali isto tako može da dovede do toga da i vi ali i vaši ukućani provedete dosta neprospavanih noći upravo zbog toga. Ono što je zanimljivo jeste i to da se suhi kašalj javlja i kod aktivnih pušača, kojima isto tako stvara velike probleme. Upravo to će da bude naša današnja tema, a ukoliko pripadate grupi koja se bori protiv suhog kašlja, onda ovaj članak pročitajte do kraja, jer mi imamo rješenje za vas.

Na internetu možemo da pronađemo dosta preparata, sirupa, domaćih napitaka, a svi oni “obećavaju” da će da riješe vaš problem suhog kašlja, ali ipak nisu svi oni toliko efikasni i dobri. Upravo ćemo vam mi u nastavku dati recept za jedan napitak koji je dosta dobar i koji je najbolji način da vi riješite uporni suhu kašalj. Ono što vam je potrebno jeste sljedeće: jedan crveni luk, 6dl vode, dvije kašike šećera, jedna kašika meda, jedan lovorov list, i malo bijelog sleza.

Ovaj napitak napravit ćete na sljedeći način: U šerpicu koja ne zagorjeva najprije stavite dvije kašike šećera, kada šećer počne da se karamelizuje dodajte polako svu vodu, zatim isjecite luk na krupne dijelove, nije neophodno sitno ga nasjeckati, i onda ga dodajte u šerpicu. Sačekajte dok voda provri, onda pustite neka se luk krčka još par minuta. Dodajte lovor i bijeli slez, a nakon toga sklonite sa ringle i ostavite neka luk odstoji u čaju još 10 ili 15 minuta. Na kraju, kada budete htjeli da pijete čaj, dodajte kašiku meda.