Zanimljivosti

Nju je muž ostavio nakon što je ostala NEPOKRETNA! Celi svet joj se srušio, ali ju je život opet uspio da IZNENADI! EVO ŠTA JOJ JE PRIREDIO…

U današnjem članku donosimo jednu jako interesantnu priču koja je mnoge ostavila bez teksta. Riona Keli koja ima 37 godina i koja dolazi iz Helifaksa, tačnije to je mesto Jorkšir u Velikoj Britaniji. u martu 2015. godine pretpela je možda ni udar, od čijih je posledica ostala potpuno paralizovana. Dotadašnji suprug sa kojim je 14 godina bila u braku napustio ju je samo nekoliko dana nakon što je ona ostala u invalidskim kolicama, dok su joj doktori rekli da možda više nikad neće hodati.

Šest godina kasnije Riona je doživela novu lkjubav i to sa ličnim trenerom koji joj je pomogao da prohoda i sa kojim joj je u međuvremenu postalo toliko lepo da oboje osećaju kako im se ponovno sreća osmehnula u ljubavi. Riona sa bivšim surpugom ima četvoro dece, a ostavljena je samo pet dna nakon što je saznala da je paralizovana. “Nakon što me je suprug ostavio u bolnici, moja prijateljica Sara postala mi je kao član porodice. Brinula je o mojoj deci i svi su podržavali tokom oporavka. Bilo je to vreme kada mi je muž bio najpotrebniji.” ispričala je Riona, i onda je dodala da joj je bilo mnogo teško da se navikne na život u kolicima, a još i bez muža.

Kada je prvi put izašla u invalidskim kolicama na ulicu, mislila je da ju svi gledaju i posmatraju. Ona je sve to mrzela i mrzela je sebe, a da joj je neko dao izbor, okončala bih svoj život, nije više željela da živi. Nakon šest godina nakon višesatne terapije dnevno, Riona je uspela da napravi prve korake zahvaljući ličnom Kejtu Mejsonu sa kojim je danas u vezi. “Zajedno samo već 11 meseci, deca su ga u potpunosti prihvatila i konačno osećam da živim život kakav zaslužujem.” kazala je Riona, koja nakon terapija i vežbi može da hodaa.

Dok sa druge strane, Rionin bivši muž Ričard rekao je da je želeo razvod mnogo pre njene nesreće, a ne dok je ona bila u kolicama. “Dok je bila u bolnici, posećivao sam je koliko sam mogao. Morao sam i da brinem o deci, da čuvam kuću i da idem na posao. Sa Rionom i decom sam živeo do juna prošle godine, pre nego što sam se konačno odeslio, a sada smo oboje nastavili dalje”, rekao je on.