Francuski Saint – Tropez popularno je mjesto za odmor koje privlači zvijezde svjetske klase. Pored Majkla Daglasa (Michael Douglas) i Ketrin Zeta – Džons (Catherine Zeta – Jones), američki glumac i producent Nil Patrik Heris (Neil Patrick Harris), aka “Barney Stinson”, iz filma “Kako sam upoznao tvoju majku” također provodi tople dane tamo.

Ljetne dane poznati šmeker provodi na luksuznoj jahti u Saint Tropezu sa svojim suprugom glumcem Davidom Burtkom. Uhvatili su ih u jednom trenutku tamošnji mediji kako razmjenjuju nježnosti i prepuštaju se strastima na jednoj jahti.

Oboje na društvenim mrežama s pratiocima često dijele svoje fotografije, a ni ovo ljeto nije iznimka. S njima su i njihova djeca, osmogodišnji blizanci Harper Grace (Grace) i Gidion Scott (Gideon Scott), koji su također na pomenutim slikama našli svoja mjesta i evidentno im je lijepo i uživaju.

View this post on Instagram

Hubba Hubby..! #nice #niiiice @dbelicious

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on

Neil i David su, inače, u braku još od 2014. godine. Zaručeni su pet godina dok još uvijek  čekaju da savezna država New York legalizira istospolne brakove kako bi mogli održati zvaničnu ceremoniju. Vjenčali su se inače u Italiji, a na vjenčanju im je pjevao Elton John.

Kako vi komentarišete ovo? Naravno da na području Balkana istospolne veze nisu prihvaćene najbolje, odnosno na takve se ljude, nažalost, gleda kao na čudovišta, silovatelje i serijske ubice, a pritome se zaboravlja ko su oni i šta su doprinijeli čovječanstvu, učestvovali u humanitarnim akcijama i slično.

Ali neke se stvari na zatucanom Balkanu nikada neće promijeniti.

Izvor: Dnevni Avaz

Preporučujemo