Već po naslovu se da naslutiti da ćemo danas govoriti o Svetlani Ceci Ražnatović, koja je u posljednje vrijeme se u potpunosti posvetila svojoj porodici. Vrlo dobro se zna da Ceca voli sport, fudbal pogotovo, a malo vas zna da je bila Predsjednik FK Obilić krajem devedesetih godina, a ta je ekipa bila i prvak države jedno vrijeme te je igrala i Ligu Prvaka. Ali sada su neka duga vremena, folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko ju je obradovao uspjeh srbijanskih fudbalera.Naime, Crvena zvezda se kasno sinoć ponovo plasirala u Ligu šampiona, i to drugi puta zaredom što nijednoj Balkanskoj ekipi nije uspjelo do sada. Ceca je pratila utakmicu u svom domu koji se nalazi preko puta Marakane, i za koju je itekako vezana.

Sve vrijeme je bodrila Zvezdu, a sam kraj ju je i te kako obradovao, iako je bilo gutavo zadnjih 10 minuta kada je Švicarska ekipa došla do izhednačenja. Lijepe vijesti je podjelila na svom profilu na Instagramu, a ubrzo je uslijedilo i slavlje.Inače Ceca Ražnatović održala je koncert na Tiskom keju u Novom Bečeju pred oko nekoliko desetina hiljada ljudi, prije samo dva dana, a koji su, da bi uživo slušali folk zvijezdu stigli iz svih krajeva Srbije, ali i Republike Srpske, Rumunije i ostalih okolnih zemalja.

Svi oni su zasigurno poželjeli da čuju kraljicu Folk muzike. Pjevačica je pjevala dva sata i priredila nezaboravnu noć na 26. “Velikogospojinskih dana”, a ni sama nije mogla da sakrije svoje emocije.

Preporučujemo
Loading..