Nataša Kraun, sada može se reći i nadaleko poznata, Srpkinja je koja dolazi iz Švedske i koja je nedavno šokirala cijeli svijet svojim mega giga dupetom koje ima. Za nekih nešto malo manje od godinu dana ona je uspjela povećati svoje dupe za više od 10 centimetara, tako da sada obim iznosi čak 203 centimetra – dobro ste pročitali – preko 2 metra.

I što je najvažnije, ona ne namjerava tu stati. Kad god pogleda u svoju refleksiju u ogledalu, čini se da joj je dupe čak i veće nego što je trenutno, ali to ne vidi tako. Njoj se čini da bi moglo biti još veće. Više je puta rekla da misli da bi žene trebale izgledati ovako, a ne kao one obične mršave švedske žene koje stalno kukaju.

Naravno, ovo ne funkcionira samo na ovom određenom dijelu tijela. Postala je doslovno ovisna o plastičnoj hirurgiji, pa je tako zadnjih godina povećala sve što se moglo povećati: od grudi, do usana, preko bradavica, jagodica, trepavica …

“Razbila sam svojom guzom jako mnogo stolica, razvalila sam i krevete, ali bogami i neke muškarce hihihihi”, pohvalila se nedavno Nataša gostujući na jednoj američkoj televiziji kada je govorila o svom cijenjenom dupetu.

Ona je u četiri godine imala čak tri operacije na stražnjici.

“Nakon moje prve operacije, bila sam jednostavno presretna, a nakon šest mjeseci rekla sam svom hirurgu da je dobro obavio svoj posao, ali da ja želim više. I onda je on sa osmijehom na licu trljajući ruke rekao: ‘Dobro.’ Podržao me je i vidio da je to doista potrebno za mene “, rekla je sva sretna Nataša (naravno on to nije rekao zbog novca koji je dobio poslije, ma jok).

“Odmah smo isplanirali još jednu operaciju. Svjesna sam bila da ako budem imala više sala na sebi, da će u tom slučaju i moja guza biti veća, pa sam zato odlučila da se baš dosta ugojim. Volim jesti stvarno, stvarno puno. Dobila sam prije operacije sigurno više od 20 kilograma, a onda sam otišla na drugu operaciju.” Nataša je pohvalila taj svoj “uspjeh “.

Izvor: Novi.ba

Preporučujemo