Kada je Katie Coelho (33) došla u bolnicu Denbury u Connecticutu, njenmuž John (32) već je preminuo, pa je sve što je ona mogla uraditi je da se pozdravi sa njim,

Naime, njen suprug je zadnjih mjesec dana svog života proveo liječeći se od koroanvirusa, ali je na kraju preminuo od srčanog zastoja koji je uzrokovao koronavirus. Kada je prošlo određeno vrijeme, Katie je dobila stvari od svog preminulog muža koje su poslali iz bolnice u kojoj je ležao, a kada je pogledala njegov mobitel kako bi sačuvala sve njegove i naravno zajedničke fotografije, pronašla je sasvim slučajno njegovu posljednju poruku.

“Svim srcem vas volim i proveo sam najbolji mogući život jer sam imao najbolju ženu i najbolju djecu. Sretan sam i ponosam što sam imao priliku biti tvoj muž i otac Braedynu i Penny. Katie, ti si najdivnija i najbrižnija osobu koju sam ikada u svom životu upoznao. Jedinstvena si i nisam požalio ni sekundu zajedničkog vremena. Potrdui se da proživiš svoj život sa istom srećom i strašću iako mene više neće biti. Budi ista ona osoba u koju sam se zaljubio. Bila mi je čast i ponosan sam što sam imao najbolju ženu i najbolju mamu na svijetu. Vi ste mi nešto najbolje što mi se desilo u životu.” 

Nažalost ovako poruka ostala je u draftu i nije je nikada mogao poslati svojoj supruzi.

Katie nije znala kada je on tu poruku uspio napisati obzirom da se zadnjih dana bolest pogoršala i da je bio sve lošiji i lošiji. Sumnjala da je da je mogao uopšte tipkati na mobitel. Zaplakala je kada je pročitala ovu poruku, naročito jer je shvatila da je on to napisao svjestan da postoji šansa da neće preživjeti. Inače oni su se upoznali 2013. godine za vrijeme studija i ona sada ostaje sa dvoje male djece. Braedyn ima samo 2 godine, a Penny svega 10 mjeseci.

 

Preporučujemo