Naime, ona je devetnaestogodišnja djevojčica i zove se Michaela Metson i porijeklom je iz Nebraske.

Michaela je upoznala muškarca na mreži s kojim je bila u vezi nekoliko mjeseci i ludo se zaljubila u njega i vjerovatno ništa ne bi bilo u sporu da on nije trideset tri godine stariji od nje.

Riječ je o muškarcu po imenu William, a živi u Kanadi, a mlada djevojka i muškarac živjeli su dvije hiljade kilometara udaljeni jedan od drugog. Nakon višemjesečne prepiske, Michaela je odlučila otići k njemu i roditeljima nije željela naravno ništa reći, ali zanimljivo je da je on inzistirao da ona kaže svojim roditeljima jer je smatrao da je za njene roditelje vrlo važno znati istinu.

Kad je konačno rekla roditeljima, oni su vrlo burno reagirali i zabranili joj da ga vidi i oduzeli su joj njen pasoš. Međutim, nekako je uspjela pronaći način i ipak je pobjegla svom dečku.

Njih dvoje danas su izuzetno sretni i ne razmišljaju previše o tome što drugi misle o njihovoj vezi, a zanimljivo je da su mnogi pomislili da je riječ o kćeri i ocu. Inače, mnogi od njih osjećali su se vrlo čudno, ali s vremenom su se navikli na sve. Imaju planove da se uskoro vjenčaju.

Inače, takve pojave u kojima su muškarci mnogo stariji od žena su danas postale česte i uglavnom takve odnose javnost osuđuje jer mnogi smatraju da to nije prirodno.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo