Novo

Njega do sada nismo videli, EVO KO JE MUŽ SANJE KUŽET! Ovo joj je drugi brak, krije ga kao zmija noge…SADA JE ISPLIVALA FOTOGRAIJA! Svi su u ŠOKU, pa odakle baš ON…(FOTO)

Jedna od najboljih i najpoznatijih voditeljica sa domaće javne scene jeste Sanja Kužet. Nju svi najbolje pamte po tome što vodi populano muzičko takmičenje Zvezde Granda. Ono što je za nju poznato jeste da nerijetko dijeli svoje detalje iz privatnog života.

Kao što smo već napisali Sanja Kužet je poznata voditeljica, koja je u najpopularnijem muzičkom takmičenju na našim prostorima i šire, a to su Zvezde granda, a tek pravu pažnju skrene na sebe, njen radi, lik i talenat koji posjeduje. Sanja do tada nije bila toliko tražena, niti su je mediji proganjali niti su pisali o njoj.

Također, svi znamo da je voditeljica Sanja pričala dosta o svom drugom izboru muškarca, a u pitanju je Nemanja, sa kojim je kako kaže našla sreću i rela je kako ljudi od ljubavi nikada ne trebaju da odustanu. Kao što možete da vidite po samom naslovu, ona je sada uslkana sa Nemanjom, a oni nisu ni svjesni bili da će biti na naslovnim stranama svih medija, a jako su lijep par, mora se priznati. Također, dobili su veliki broj komentara na ovu sliku.

Nemanja Živojinović je poznati biznismen ali ne voli javni život, ni reflektore, ali sada je shvatio, koliko je njegova djevojka poznata. Tako da ne može da se sakrije i da izbjegne slikanje, kada je u društvu popularne voditeljice. Oni uživaju u svom zajedničkom životu što se vidi i na njihovim osmijesima, a ovo je novi muž Sanje Kužet, evo kako on izgleda. Napišite nam vaša mišljenja o njenom novom suprugu?