Showbizz

Niste ružni samo ste siromašni: EVO kako bi izgledale zvijezde sa vašim budžetom – ni rođena majka ih ne bi prepoznala, ONA će vas posebno ZAPREPASTITI! (FOTO)

Danas je došlo takvo vrijeme da se na prste jedne ruke mogu izbrojati svi oni poznati sa naše estrade koji nikada nisu uradili nikakve estetske operacije i korekcije na sebi.

Zapravo, puno bolje pitanje je – da li uopšte ima barem jedna osoba koja na sebi nije obavila nikakvu korekciju? Ipak, iako je to tako često i u trendu, to je još uvijek za neke taboo tema, tako da imamo dosta onih koje su otišle i plastificirale se, ali uporno tvrde i kunu se da je na njima sve prirodno.

Međutim, priroda njihovog zanimanja zahtijeva da one budu uvijek lijepe, da izgledaju perfektno, bez ijedne mane, jer su ipak stalno u medijima, i vječito ispred kamere. Ipak, neki znaju malkice i da pretjeraju u tim estetskim zahvatima, zbog čega na kraju potpuno promijene svoj identitet.

Jedna od tih osoba je Maya Berović, koja možda važi za najvećeg transformersa na estradi. Iako skoro sve pjevačice rade ili su radile plastične korekcije, ona je ipak otišla u krajnost te je potpuno promijenila svoj izgled. Jelena Karleuša je još jedna od onih koje su odradile desetak plastičnih operacija (što mi barem znamo), ali još uvijek nije pretjerala (iako je to stvar ukusa).

A evo i Lepe Brene:

Za Brenu se baš i ne može reći da je potpuno promijenila svoj izgled, već da očajnički pokušava da ostane mlada, što joj baš i ne ide od ruke. Kada god pogleda svoj datum rođenja, vjerovatno botoks počne da popušta.

Još jedna od onih koje su se drastično promijenile tokom godina je Goga Sekulić, koju vjerovatno ni rođena mati danas ne bi mogla prepoznati.