Novo

NIŠTA VAS NE KOŠTA DA OVO PROBATE: Ako se OVAKO hranite jajima, smršaćete najmanje 10 kilograma za 2 sedmice

Zima i jesen su period, kada se jede malo jača hrana i kada se baš toliko ne broje kalorije, ali se opet treba itekako paziti šta se to unosi u telu. Svakako da ljudi u ovom periodu, to sve do proleća, poprilično se opuste te nabace koji višak kilogram, a onda s epojavi prvi letnji dan i počne kuknjava, kako su se udebljali, i kako se neće moći skinuti na morskim plažama zbog silnoga sala.

Upravo zato uvek treba biti na oprezu, imati disciplinu i svakako paziti šta i ako jedete. Jako veliki broj recepata za dijetu imamo na internetu i društvenim mrežaa ali isto tako jako mali procenat njih uopšte nije tačan, te ako ih koristitem, možete samo da naškodite svome zdravlju. Također, znamo da ste čuli za NATO dijetu, jedenje krompira 7 dana, i ostale dijete, koje i nisu baš najzdravije po naše telo.

Mi verujemo isto tako da ste do sada čuli da su kuvana jaja u stvari najbolja opacija da se smrša jer nije toliko kalorično, a svakako da vas zasiti. Jaja u sebi svakako da sadrže hranjive aminokiselineali i vitamine:A, B2, B12, B5, D i E. Mi vam sada donosimo dijetu od pet dana u kojima konzumirate kao glavni sastojak jaje: Prvi dan: doručak ide bela kafa, kriška pšeničnog hleba i jedno kuvano jaje. Za ručak ide 150 kuhane piletine, supa od povrća i zelena salata sa sevkanim jajetom.

Za večeru uzmite malu tunjevinu, komad pšeničnog hleba i jedan paradajz, a drugog dana za doručak isto što i prog dana, samo bez kuvanog jajeta. Užina je voćni jogurt, a za ručak 150 grama bele ribe, pileća supa i 100 grama salate od paradajza. A za večeru ide supa od povrća i komad pšeničnoga hleba. Ostat dijete, pronađite ovde…