Zdravlje

Nismo imali pojma: Evo šta se desi kada pojedete bananu sa crnim mrljama!

Mnogi od nas vole jesti banane, ali samo su neki svjesni mnogobrojnih prednosti ovog sjajnog voća. Mnogi su eksperimenti zaključili da jedenje banana može spriječiti mnoge bolesti, čak i tu – mor.

Dosta ljudi nije svjesno da su banane na kojima imaju smeđe mrlje mnogo zdravije od onih normalnih. Ako na banani ima više tamnih mrlja, bit će zdravije.

Kad su banane dovoljno zrele, povećava se razina antioksidansa i zbog toga požute. Uz to, zrele banane su vrlo dobre za poboljšanje imunog sistema.

Ako imate glavobolje, važno je da znate trik uz pomoć voća.

Naime, ukoliko se želite riješiti glavobolje, potrebna vam je samo jedna banana. Jedna žena koja je bila očajna riješila je konačno da se otarasi nemilosrdne boli.

“Imala sam užasno jaku glavobolju koja me je probudila par puta i nisam imala namjeru uzeti drugi lijek koji ne bi dao nikakve rezultate, već bi mi smetao samo za želudac. Sjetila sam se savjeta koji mi je dao jedan susjed, a to je da isprobam trik s bananom. Pojela sam jednu čitavu bananu, a umjesto da bacim koru, ostavila sam je u hladnjaku da se ohladi.

Nakon 15 minuta izvadila sam koricu iz frižidera i legla na svoj krevet i udobno se namjestila dok je kora koju sam stavila hladila moje čelo. U početku sam osjetilka lagano pojačanje osjećaja i pulsiranje koje je polako počelo usporavati. Vrlo brzo me taj postupak toliko opuštao da me je glava prestala boli i nakon toga sam vrlo brzo zaspala. Obavezno isprobajte ovaj trik ako imate problema s glavoboljom”, rekla je.