Novo

NISAM PRASICA DA SE S PRASCEM VALJAM U BLATU! Jovana Jeremić se oglasila povodom uvreda Bake Praseta!

U nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da pišemo o poznatom srpskom jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase. On je u poslednje vrijeme jedna od glavnih tema u domaćim medijima, a sve je počelo od njegovog sukoba sa vlasnikom Pink televizije Željkom Mitrovićem, a vjerujemo da ste u cijelu priču itekako upućeni. Mitrović je najavio dokumentarac u kojem će da budu prikazana sve zabranjene radnje i ono što je radio Baka Prase, a to se i desilo pa je prije par dana emitovan prvi dio dokumentarca.

Sada se on obrušio na voditeljku Jovanu Jeremić, koja je iznijela svoje mišljenje o njemu, te odgovorila na njegove prozivke pa je rekla: “Nisam prasica da se s prascem valjam u blatu. Nazvao me je k*rvom u svom lajvu, a onda je rekao da sam nimfomanka koja se ne skida s ku*ca. Tvrdim nakon svega da on pati od nekog ozbiljnog poremećaja, takvi ljudi postanu nasilnici, ja se protiv takvih borim!”, rekla je ona.

Inače ona je njega prošle godine pozvala da gostuje u emisiji kod nje kako bi pričali na temu msrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, a kako je rekla ona nije imala namjeru da ga napada, nego naprotiv htjela je da ga odbrani, ali joj on nije odgovorio na poziv, sve do prije par dana kada ju je javno isprozivao na lajvu, pa je voditeljka rekla i ovo: “Ja sam se sinoć vraćala iz grada i dobijala poruke na Instagramu. Prvo da kažem, ja sam Bogdana zvala u emisiju u decembru, kada se dogodilo ono sa Kikom. Bila sam korektna, ali on mi nije odgovorio na poruku. Zvala sam ga i 2019. godine, ali ni tada nije odgovorio. Da bi se sinoć javio i napisao: “Može. Kada da dođem u emisiju i reci mi koliko tražiš za sat vremena? Maksimalno što bih ti dao je 10 evra. Da li hoćeš u lajv kod mene sada?” Nisam mu ništa odgovorila”, rekla je. Ostatak teksta pročitajte ovde.