Novo

NIKADA TE NISAM VOLELA! Dalila kao furija, konačno priznala svoja prava osećanja prema Caru! SVE JE BILA IGRA!? SVI U ŠOKU I NEVERICI (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car imali su još jednu u nizu njihovih brutalnih svađa, a sve je počelo još ujutru, kada su se oni svađali oko izolacije, u koju je njega ovonedjeljni viđa Sale Luks poslao sa Sanjom Grujić, a onda su kasnije nastavili da se svađaju zbog pitanja voditelja Milana Miloševića, a koja su bila jednim dijelom vezana za Dejana, njenog bivšeg muža.

I onda kako to uvijek i biva razlozi za svađu samo su se redali, a njih dvoje u jednom trenutku počeli su jedno drugom sve da zamjeraju i da se žestoko vrijeđaju, pa je čak u jednom trenutku i obezbjeđenje moralo da bude u pripravnosti. Dalila je njemu rekla: “Nećeš mene naterati na ludilo, nećeš! Ja sam precizno govorila za sve što sam pitala. O meni je čovek pričao, o meni”, rekla je ona, a on joj je odgovorio: “On je rekao da ga njega to ne zanima. On je rekao da sam ja super ispao i da ne želi da me komenatriše”.

Onda vidno ljuta, bijesna i izrevoltirana Dalila je Filipu rekla kako ona njega ne voli i da je sve ovo bila samo igra sa njim, a kada je on to čuo počeo je da ludi više nego inače, dok mu je ona govorila sljedeće: “Nikada te volela nisam! Nikada te u životu volela nisam. Tebe tvoja mama ne voli, a ne da te neko drugi voli! – Klošara kao ti na svakom ćošku! Nikada te nisam volela, nikada! Nasilniče i siledžijo! “. Ostatak teksta pročitajte ovde.