Predstavljamo vam ovaj vikend ljude koji su izgledali potpuno drugačije, a ovih dana su potpuno različiti ljudi.

Ova lijepa fotografija nastala je 1987. godine, a promjena koja se dogodila u posljednjih trideset godina, blago rečeno, nevjerovatno je reći da je osoba na slici ovih dana neko potpuno drugačiji. Pjevačica narodne muzike rođen je u Crnoj Gori. a odrasla je u Sarajevu, Bosni i Hercegovini. Imala je vlastitu grupu, studirala je pjevanje, ali i upisala fakultet, piše jedan srpski portal. U Sarajevu je upoznala svog trenutnog supruga Petra Đorđevića, nogometaša FK Željezničar, s kojim je imala vrlo kratak, a opet strastven odnos.

U dobi od 20 godina postala je majka, rodila je kćer Ivanu. Njezin profesionalni glazbeni posao započeo je 1987. kada je izdala svoj prvi album za sarajevski “Discoton” u suradnji sa Spasom Berakom, koji je cijeli album producirao i lansirao u scensku orbitu. Snimila je 8 pjesama. Nakon tog albuma, pjevačica se sa suprugom i kćerkom seli u Švicarsku, gdje provodi šest godina. Riječ je o Sanji Đorđević, koja je fotografiju podijelila na svom Facebook profilu. Kratko je zaključila da je ta fotografija snimljena prije 100 godina, a danas Sanja gotovo uopšte ne sliči na djevojku na fotografiji.

Možete li pretpostaviti da je ova pjevačica upravo Sanja? Može se reći da je imala popriličan broj operacija, ali ipak ima crte na licu koje nam vrlo dobro govori o kome se radi. Ako ste je prepoznali odlično za vas, a ako niste onda nemojte da budete tužni, jer ipak puno godina je prošlo, a i Sanja je bila čest klijent kod plastičnih hirurga.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..