Novo

Nikad viđeni HAOS na venčanju, sve im je PROPALO: Svekrvu IZNOSILI sa svadbe, a mladoženja je PLAKAO! ŠOK I NEVERICA!

Priče sa svadbi uvijek su veoma zanimljive, pa tako vrlo često imamo priliku da na društvenim mrežama pročitamo neku zanimljivu ispovijest sa neke svadbe, ili da pogledamo video snimak koji nas nasmije do suza, ili nas ostavi u velikom čudu. Međutim, na svadbama se znaju desiti i neke manje lijepe stvari, koje svakako niko ne želi, ali prosto alkohol uradi svoje.

Tako gosti sa svadbe znaju danima da prepričavaju situaciju koja se desila, a mi vam isto tako danas donosimo jednu nevjerovatnu priču koja se desila na jednoj svadbi. Priča koju vam donosimo odnosi se na jednu djevojku po imenu Britni, koja je imala nevjerovatne planove kada je još 2014.godine planirala svoje vjenčanje. Ali nažalost ipak se nije desilo sve onako kako se ona nadala, a ona se pojavila u emisiji “Moja velika romska svadba”, koja se emituju na “TI EL SI”, kanalu, gdje je ona otkrila kako ona i njen budući muž Pivi se nikada ranije nisu sreli prije njihovog velikog dana.

Oni su se upoznali na društvenim mrežama, i preko dopisivanja oni su odlučili da svoj prvi i zvanični sastanal odgode sve do dana vjenčanja. Iako njihov dogovor zvuči romantično, on nije prošao kod PiVijeve mame Loti, koja je bila ljuta što Britni nije zatražila dozvolu da se uda za njenog sina. U snimku objavljenom na Jutjubu, vidi se mladoženjina majka kako vidno bijesna ide u susret mladi, koja je na vjenčanje trebalo da dođe u vozilu za golf. Zatim joj prilazi i viče na nju i okupljene. Ostatak teksta pročitajte ovde.