Zanimljivosti

Nikad STRAŠNIJE proročanstvo baba vange! Na OVA 4 horoskopska znaka bačena je STRAŠNA CRNA MAGIJA! Jeste li se pronašli?

Sigurni smo da ste do sada milion puta čuli priču o čuvenoj Babi Vangi, i to da je ova slijepa baka predvidjela ama baš sve, unaprijed je znala događaje koji će se odvijati 100 godina u budućnosti. Nakon nje pojavilo se naravno jako puno žena koje su željele biti poput nje, ponašale se na taj način, proricale su sudbinu, ali …

Niko nije mogao pogoditi kao dobra stara Baba Vanga. Sa svega 12 godina izgubila je vid, ali Bog joj je zato dao neke druge moći. Predvidjela je na samom početku da će doći do raspada čitavog Ruskog Carstva, 1. i da će doći do 2. svjetskog rata, znala je i za malog perverznjaka s brkovima koji je želio osvojiti cijeli svijet, ali isto tako je rekla neće uspjeti u svom naumu. Pritom je, naravno, aludirala na Adolfa Hitlera i Drugi svjetski rat.

Predvidjela je i veliki teroristički napad koji se dogodio u 11. septembra 2001. u New Yorku, znala je i za Bin Ladena, ali i mnoge druge historijski velike stvari. Ali, na nju je uticala sudbina običnih ljudi koji su hrlili u Bugarsku, a s njom su bile čak i mnoge poznate jugoslavenske zvijezde, uključujući Sašu Popovića i Lepu Brenu.

Znala je da će se Slatki greh raspasti. Baba Vanga također je puno znala o samom horoskopu i uvijek je govorila da postoje horoskopski znakovi koji nikada neće imati sreće, jer je na njih bačena crna magija.

Prvo je tu pomislila na Škorpione koji će zbog svoje snažne intuicije i arogancije uvijek imati problema u životu. Dalje je aludirala na Strijelce koji su također razvili intuiciju. I na kraju je upozorila Ribe i Vodolije.