Novo

NIKAD NIKOME DA SE NE DESI OVA BOL: Vesna Dedić skrhana bolom zbog teškog gubitka! TUGA…

I danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja nam svakodnevno nudi neke nove priče vezane za naše poznate ličnosti. Mi ćemo danas da pišemo o Vesni Dedić, koja se oglasila putem svojih društvenih mreža, a povod je jako tužan. Naime, ona je odlučila da se putem društvenih mreža oprosti od tragično nastradalog sportiste.

Vesna je kako nam je to poznato, spisateljica ali i voditeljka, i kako smo već naveli na samom početku ona se oglasila na društvenim mrežama, tačnije na Instagramu gdje je na svom profilu odlučila da se oprosti od crnogorskog automobiliste, a riječ je o Nikoli Asanoviću, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći, a imao je samo 28.godina. Vesnu je ova vijest jako potresla, i ona je slomljena od bola i tuge mladom Nikoli uputila poslednji pozdrav, a njegovim roditeljima koji su neutješni nakon ove tragedije je uputila riječi podrške. Vesna je objavila fotografiju nastradalog Nikole, a ispod je napisala veoma potresnu i tužnu oproštajnu poruku koja glasi:

“Poslednji pozdrav Nikoli Asanoviću, rekorderu brojnih staza, višestrukom državnom šampionu, osvajaču trofeja na evropskim takmičenjima… Nikom nikad da se ne desi ova bol koju delimo sa Kaćom i Goranom svi mi koji smo sa celom porodicom Asanovic delili najlepše trenutke naših života na Pržnom, pratili te kako odrastaš i navijali za tebe. Počivaj u miru Nikola, gde god da si odneo zauvek Kaćinu lepotu I Goranovu hrabrost.❤”. Inače, Nikola je nastradao u utorak oko 15:40 sati. u udesu u mjestu Obzovica, na magistralnom putu Cetinje-Budva.