Showbizz

NIKAD nećete pogoditi ko je na slici: Bolest je učinila NEPREPOZNATLJIVOM: Nekad bila najzgodnija na estradi (VIDEO)

Za danas za vas imamo vrlo žalosnu priču, koja nam stiže s lokalne pozornice. Vrlo je teško kad vas pogodi ozbiljna bolest, a tada vam treba puno vremena da se vratite pjevanju.

Ukoliko niste mogli pogoditi ko je žena na slici, reći ćemo vam da je riječ o super poznatoj pjevačici Tini Ivanović koja je nedavno bila vrlo teško bolesna, ali se ipak nekako uspjela izvući.

Dobro znamo da je tu – mor na dojkama vrlo česta bolest među ženama i da oduzima sve veći broj života, a i sama Tina Ivanović oboljela je od ove ozbiljne bolesti prije nekoliko godina. Odmah je odlučila, u dogovoru s liječnicima, obaviti prvu operaciju, koja je prošla vrlo dobro. Ali, situacija nije išla kako je zapravo trebala, pa je nakon toga morala još 2 puta otići do operacijskog stola.

Sve se počelo komplicirati, ali onda ju je treća operacija definitivno spasila ove zle bolesti. Potom je na nagovor liječnika skupa sa mužem Zvjezdanom otišla na rehabilitaciju u Grčku, gdje je vrlo dobro reagirala na morsku klimu koja ju je definitivno oživjela. Tina Ivanović poznata je folk pjevačica, ali radila je i kao model. U dosadašnjoj karijeri objavila je čak 5 albuma.

“Bunda od nerca”, “BambuS”, “Zaljubljena” samo su neki od njezinih najvećih hitova, ali u zadnjih 5 godina jednostavno više nije na sceni. Ali, prošle godine objavila je povratnički singl “Skupa ko Dubai”, a pjesma je naišla na veliko oduševljenje balkanske publike. Vaše mišljenje?