Novo

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Pevačica otkrila dugo čuvanu TAJNU: Jedina ga je videla na SAMRTI, a ovako su izgledali njegovi POSLEDNJI DANI! TUGA…

Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku ćemo da pišemo o jednom legendarnom pjevaču, koji već dugo nije sa nama, a riječ je o Tomi Zdravkoviću. On je jedan od onih pjevača o kojima će se pričati još dugo vremena, i o kojem će se priče prenositi sa generacije na generaciju. Prošle godine snimljen je i film, koji govori o njemu i njegovom boemskom životu, a koji je dobio samo pozitivne reakcije i komentare, i ljudi su jednostavno jedva čekali da odgledaju film.

Mi ćemo danas da pišemo o detaljima koji javnosti do sada nisu bili poznati, a koje je iznijela pjevačica Vera Matović, gostujući u jednoj emisiji. Na samom početku ona je rekla da je to bila želja Tomine supruge, da se priča iznese javno, i to je pjevačica na kraju i ispunila, pa je za početak rekla sljedeće: “Gocina je bila želja da to iznesem javno. Kada je trebalo knjiga da se piše o Tomi, pozvao me je jedan novinar i rekao mi je ovako: Vera, supruga Tomina, Goca je poželela da ispriča priču o njemu i rekla je da posetim Veru Matović. Ja sam tom novinaru sve ispričala, ali evo i sad ću ponovo”, rekla je Vera, pa je onda dodala:

“Toma i ja smo 1991. godine bili na televiziji Studija B. Pozvao nas je Draško Aćimović u jednu emisiju i pre toga smo ja i Toma radili manje-više. To je bilo u maju mesecu te 91. godine. Družili smo se i pevali, a Toma me je samo posmatrao. Nakon toga je krenuo svako na svoju stranu, mada ono što ja nisam znala je da je Toma nakon par dana završio u bolnici. Mesec dana pre njegove smrti, negde krajem avgusta, kad sam ponovo bila u Beogradu, moj suprug Raca mi je rekao da je Toma teško bolestan i da je na VMA. Istog trenutka sam pojurila u bolnicu, a usput sam kupila dve kese pune sitnica za pacijente i medicinske sestre”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.