Potomci poznatih osoba često su podložni velikom interesu javnosti i često su izloženi praćenju od strane medija i ljudi na društvenim mrežama, bez obzira na njihovu volju ili želje. To je slučaj i s kćerkama Jelene Karleuše i Duška Tošića, koje su od najranijih dana bile pod stalnim medijskim povećalom.

Starija kći ovog poznatog para, Atina, brzo je stekla veliki broj pratitelja na društvenim medijima, ali se kasnije odlučila potpuno povući s tih platformi zbog pažnje javnosti i komentara. Prema navodima, sada vodi miran i privatni život daleko od očiju javnosti.

 

Mlađa sestra, Nika, postala je prava senzacija na internetu zahvaljujući svojoj osobnosti, šarmu, izgledu i brzom rastu baze obožavatelja na TikToku. Ona voli komunicirati sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža i redovito dijeli svoje aktivnosti s njima.Nedavno se pojavila objava koja je privukla pozornost javnosti i u kojoj je Atina Tošić bila središnja figura. Ipak, Atina je ostala izvan medija i nije se pojavljivala u javnosti. Na upit o svojoj sestri, Nika je odgovorila vrlo sažeto i nije dijelila dodatne informacije, samo je navela da je “ide dobro” te izrazila svoju naklonost prema svojoj sestri.

 

Iako javnost i dalje pokazuje interes za Atininim životom, izgleda da će ona zadržati svoju privatnost i odlučiti kad će se ponovno pojaviti u medijima.Iako javnost često pokazuje veliki interes za život potomaka poznatih ličnosti, važno je poštovati njihovu privatnost i odluke o tome koliko žele dijeliti sa svijetom. Atina je očito odlučila živjeti život izvan medijske pažnje, dok Nika, unatoč popularnosti na TikToku, poštuje njezinu želju za privatnošću.