Kada počnete gledati ovaj stvarno klimavi video isječak, bolje je da spremite maramice jer vam ne treba puno vremena gledati videozapise kako bi vam suze iscurile, nažalost, baš je tužno.

Svako se divi liječnicima i cijeni njihov rad i talent, i svi ih hvale svaki korak. Naravno, ovo je pozitivna stvar, ali još uvijek postoji neko čije bi djelo trebalo više cijeniti, bilo bi ljudski, zar ne? Malo je ljudi koji cijene rad medicinskih sestara i vjeruju da ima mnogo onih koji su heroji koje niko ne zna.
Image result for medicinska sestra

Srećom, ova je sestra pokazala herojsko i vrlo lijepo djelo snimljeno na fotoaparatu. Sada ćemo vam objasniti ovu priču, a ako vam je potreban dokaz, a nama ne vjerujete, moći ćete pogledati sve na videu.

Djevojka po imenu Izabela Morgan je medicinska sestra koja svoj posao ne smatra samo radnim mjestom gdje mora ići dobiti plaću, doživljavajući je na mnoge druge načine. Svoj posao shvaća ozbiljno i nije joj teško brinuti se za pacijente koji stvarno trebaju pomoć.

Isabella je imala slobodan dan u to vrijeme, čula je vijesti o svojoj pacijentici Helen. Već je znala da je Helen dugo bila u lošem stanju i da je njezin život svaki dan borba i da joj nije ostalo mnogo vremena.

Stigla je do bolnice, a kad je vidjela svoju Helen, bila je sve omekšana, uopće nije marila. Izabela je imala ovaj prekrasan glas, a za Helen je neprestano pjevala koja je uživala, a za nekoliko dana nakon ovog videa Helen je umrla.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo