Ovogodišnja pobjednica popularnog muzičkog natjecanja koje se emitira pod imenom “Zvezde Granda” uživa u popularnosti koju je stekla nakon što je osvojila prvo mjesto u jednom od najprestižnijih muzičkih talent talent show – ova u regiji.

Nastupa sa svojom mentoricom Marijom Šerifović i putuje od mjesta do mjesta, susrećući se s mnogim ljudima koji su joj nesebično pružili potporu tokom emitiranja spomenutog TV formata. Redovno dijeli fotografije sa svojim obožavateljima, a najnovije postove i te kako su impresionirali njene sljedbenike.

Ona je tako pratiteljima na društvenim mrežama pokazala fotografiju na kojoj pozira u majici i kratkim hlačama ili u izdanju u kojem je njezini sljedbenici do sada nisu mogli vidjeti.

“Samo naprijed ljepoto, lijepo je vidjeti te ovakvu, divno je koliko si normalna i prirodna, Nikad se ne mijenjaj”, neki su od laskavih komentara koji joj dolaze iz minute u minutu od trenutka kada je objavila svoje fotkice.

Podsjetimo, Džejla je prije nekoliko sedmica odnijela uvjerljivu pobjedu kad je osvojila prvo mjesto zahvaljujući žiriju i SMS glasovima publike, a dobila je negdje oko 1.000 glasova više od drugoplasirane, a nedugo nakon pobjede nastupila je sa svojom mentoricom Marijom u Nišu, gdje je oduševila publiku koja ju je došla vidjeti da je podrži i sluša uživo.

Čestitamo joj i veselimo se novim pjesmama.

U nastavku možete pogledati još neke fotografije naše drage Džejlice koje sigurno mogu zapaliti maštu mnogim, mlađim a bogami i starijim muškarcima.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..