U srpnju prošle godine, na Instagramu se pojavila vijest da je Jelena Karleuša, jedna od najpoznatijih pjevačica današnjice, nakon 14 godina braka odlučila okončati svoj brak s Duškom Tošićem. Jelena je tada izjavila da je ta odluka bila obostrana i da će narednih dana rješavati pravne aspekte razvoda. Unatoč teškoćama kroz koje je prolazila njihova obitelj i djeca, Jelena nije tražila simpatije medija, budući da je smatrala da bi to bilo uzaludno. Izrazila je svoje očekivanje da neće dobiti empatiju ili podršku javnosti, već samo ismijavanje i upadanje u njihov privatni život, što joj je već bilo poznato iz prošlih iskustava.

 

Nakon toga, Jelena i Duško su se rijetko pojavljivali u javnosti, a svoje trenutke dijelili su isključivo sa svojom djecom putem svojih društvenih mreža. Posebno treba istaknuti da je njihova kći Atina Tošić izuzetno slična svojoj majci Jeleni i dijeli njezinu strast prema modelingu i modi. S druge strane, sin Nika naslijedio je očevu strast prema nogometu i čak trenira u istoj instituciji kao i njegov otac, bivši nogometaš Crvene zvezde.

 

Nika je oduševljeni navijač Crvene zvezde i odlučio je podržavati taj klub, a tu odluku je podijelio putem videozapisa na TikToku. To je posebno razveselilo njegovog oca Duška, koji s ponosom komentira nogometne utakmice svoje voljene ekipe zajedno sa sinom.Ovaj tekst ističe kako članovi obitelji Karleuša/Tošić njeguju svoje strasti i interese, te kako se svako dijete bavi onim što ih najviše ispunjava, bez obzira na medijske priče o razvodu svojih roditelja.Sve ovo ukazuje na to kako članovi porodice, uključujući Jelenu, Duška, Atinu i Niku, njeguju svoje individualne strasti i interese u svojim životima.