Novo

Nije je briga šta će reći ljudi! Jelena Đoković pred svima Novaku odbrusila: Ako ćeš da vičeš, nećemo nastaviti… (FOTO)

Naime , da je u odnosu Novaka Đookovića i njegove supruge Jelene zabladala bračna kriza , posumnjalo je se nakon par izjava Jelene Đoković , a koja je u nekoliko gostovanja po par emisija iznosila svoj stav po pitanju braka , porodice , kao i dobijanju trećeg deteta , a na kom je popularni teniser , prema njenim navodima insistirao , a dok se ona sa tim nije slagala .

Naime , ta neslaganja , te različita mišljenja dvela su do toga da mediiji i javnost poveruju da u odnosu popularnih supružnika nije sve idealno ,a kako je se isprva u početku verovalo . Naime , Jelena je kasnije nastojala da svoj brak predstavi bajkovitim i trudila je se u narodu da se predstavi kao žena svog izabranika , te oca svoje dece Stefana i Tare kojeg podržava , te mu je uvek oslona, ali na neki način uvek je se našlo nešto da podseti na njene ranije izjave. Jasno je da se kod Jelene sve dva put meri , sve osuđuje , pa je i uprkos tome spremna da se izbori za svoje mesto pod suncem , bude na čeliu Fondacije ,te uporedo osmišljava nove ideje za decu , kao i projekte , te javno šalje podršku ženama.

Upravo takvu jednu inicijativu kao mentalnu pomoć damama, a koje ne umeju u braku i porodici da postave granice, sve noseći na svojim ” malim leđima “, Novakova supruga pokrenula je putem svog “Instagram” profila gde je jasno uputila na greške koje se u braku prave, a koje je ona, navodno, davno iskorenila. Ostatak teksta možete pročitati klikom na ovaj link.