Ceremonija vjenčanja Jelene bin Drai i Sheikha Saida dogodila se 2007. godine i obilježila je njihovu sretnu vezu koja traje već 16 godina. Par ima četvero djece, uključujući kćerku Asju i tri sina, Hilala, Hamdana i Rashida.

Jelena je podijelila detalje iz svog braka, ističući da se vjenčanje odigralo u travnju u četiri sata poslijepodne. Par je bio u vezi četiri godine prije nego što su se vjenčali. Broj četiri igrao je značajnu ulogu u njihovom životu, s Sheikhevom polo majicom na kojoj je bio utisnut broj četiri. Jelena je također izrazila želju za četvero djece, što se ostvarilo kada je prije dvije godine rodila četvrto dijete.

 

Svadba je bila intimna proslava koja se održala u kući Saidovog oca, a oko 300 uzvanika iz različitih dijelova svijeta prisustvovalo je događaju. Na vjenčanju su se poštovali arapska i srpska tradicija.Jelena je spomenula da je postojala tradicija kupnje mladenke, gdje je njezin brat izazvao smijeh okupljenih izjavom da će početi licitaciju s početnom cijenom od milijun dolara. Said je izrazio frustraciju srpskim psovkama, dok je majka ponudila mladenku “besplatno”. Na kraju, novac je vraćen jer je Said shvatio da se radi o šali.

Jelenina vjenčanica bila je bajkovita i naglašavala je njezin tanak struk. Čipka je dodala romantičan dodir njezinom izgledu. Svadbu su uveličali brojni ugledni uzvanici, uključujući poznate pjevačice Cecu i Lidiju.Ovo je bio dan koji će Jelena pamtiti do kraja svog života, označavajući početak njihove sretne obitelji.Ovo vjenčanje ostaje trajno urezano u Jeleninu sjećanju kao dan bajke, a s obitelji i djecom tvore sretnu obitelj koja će zajedno stvarati uspomene i nadalje.