Haris Džinović je svakako jedan od najpoznatijih pjevača i estradnih imena na Balkanu. Svi znaju za njega, pa čak i neke njegove pjesme, bez obzira što možda ne slušaju takvu vrstu muzike. Slavan pjevač sa dugom i uspješnom karijerom. 

Iako u posljednje vrijeme ne snima mnogo novih pjesama, on je jedan od najbogatijih pjevača na estradi. Svaki nastup jako dobro naplati, pa nije ni čudo što može kupiti veliku vilu, i što njegova supruga ima uvijek najskuplju odjeću, obuću i šminku za nositi.

Image result for melina i haris dzinovic

Znate li uopće kakvu je ženu on oženio? On je ljubomorno čuva od očiju javnosti, tako da malo ko zna o njoj. Melina Džinović privlači pažnju i pohvale gdje god se pojavi, svojim atraktivnim i vrlo lijepim izgledom, čak i ženama koje je uvijek obasipaju riječima s pohvalama. Tako ona sa visoko podignutom glavom nosi vrlo lijepe modele koje je sama kreirala, što ističe njezinu savršenu figuru.

Pretpostavljamo da niste znali, jer Melina voli sama zarađivati ​​i ne želi se oslanjati na Harisa Džinovića, što je svakako vrlo lijepa gesta, mada je on vrlo često obraduje džeparcom za šoping, što nijedna žena logično ne bi odbijala.

Posebno je zanimljivo to što Melina ranije nije izgledala tako vitko i lijepo, što je sasvim razumljivo. Mnogo se novca uložilo u njen današnji izgled, pa ćete se iznenaditi kad vidite neke njezine vrlo stare fotografije, te je apsolutno jasno da je na sebi imala puno više kilograma, te je zaista neprepoznatljiva.

Image result for melina i haris dzinovic

Izvor: Nezavisni Portal