Novo

NI SAMU SEBE NE BI PREPOZNALA BEZ ŠMINKE! Sanja Marinković pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju, JAVNOST U STANJU ŠOKA! (FOTO)

Kada je reč o našoj javnoj sceni , ali onom delu koje pripada poznatim voditeljima , definitivno je Sanja Marinković jedna od najpoznatiih voditeljki , a koja svakodnevno privlači pažnju na sebe. Dakle , jako dugo je već možemo da gledamo u eisiji Magazin in , a koji se vikendom emituje na Pink televiziji , a pored toga ona je dosta aktivna na društvenim mrežama , gde svakodnevo svoje pratitelje obaveštava o svom životu.

Kada je reč o njoj , ona gotvo pa niakd ane objavljuje svoje fotografije na kojima nije doterana , pa je samim tim ovim potezom zaintrigirala javnost . Naime , ona je oduvek neko , s obzirom da je javno lice , ko se doteruje , drži do sebe , pa je ponekad znala da čak i navuče na seebe gnev javnosti , jer ponekad svojom bahatošu privuče pažnju . Naime , većina je pamti po atraktivnom izgledu , te njenim brojnim zavodljivim izdanjima ,ali ovaj put je odlučila da ode korak dalje , pa je pokazala kako izgleda bez šminke.

Dakle , predpostavlja se da je reč o kampanji proizvoda koje je predstavljaa za negu kože ,pa je snimila nanošenje proizvoda , odnosno pre i posle , a gde smo imali priliku da je vidimo sa i bez šminke . te je javnost ostala u šoku jer je reč o totalnoj transformaciji. Dakle ,m vam danas dostavljamo prilog da vidite kakoo to Sanja izgleda bez šminke , a v vaša mišlje nja možete da ostavite u kometar.