U svakoj porodici, vijest o porođaju se s radošću dočeka, a Mara Mugoša je imala izuzetno rijetku sreću da dobije u istom danu čak četvero unučadi, koje su joj podarile tri kćerke.

Naime, jutros su se na cetinju porodile tri rođene sestre, pa su tako Anja, Stefana, Uroš i Darija došli na ovaj svijet i to u razmaku od samo dva sata. Sestre Jelena Vukčević, Jasna Rakočević i Olivera Mugoša Midžor, porodile su se u porodilištu Cetinjske bolnice.

Olivera je “otvorila” jutros u 9 sati sezonu porođaja, koja je na ovaj svijet donijela Stefanu, a Jasna je nedugo zatim rodila blizance Anju i Uroša, dok se Jelena porodila u 11 sati i na ovaj svijet donijela malu Dariju.

Dr. Predrag Jovović porodio je sve tri rodilje, a koji je bio na čelu ginekološkog tima i naravno, još dva ginekologa bila su tokom ova tri “sestrinska” porođaja, pedijatar i anesteziolog.

“Porođaji su uredno protekli. Djeca i rodilje su dobro” – kratko je poručio dr. Jovović nakon sjajno obavljenog posla. Direktorica Opće bolnice Danilo I., dr. Sonja Radojičići prokomentarisala je ovo pravo malo čudo, uz riječi kako je njen ginekološki tim dokazao da organizacijom i timskim radom može da bude kvalitetan servis građanima Crne Gore i Cetinja.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..