Zanimljivosti

NEZAPAMĆENA scena na sahrani: Žena ZAJAHALA pokojnika pred svima, ljudi se za GLAVU UHVATILI! OVO još niste videli(VIDEO)

Sigurni smo da ste mnogo puta do sada pročitali nešto zanimljivo što se u prošlom razdoblju događalo na srpskim sprovodima.

I sami smo redovno izvještavali o njima, i bez obzira koliko se propusta dogodilo na njima, čovjeku tačno dođe da mu nije dobro. Zamjena lijesova u kojima su pokojnici, slučaj koji se dogodio prije nekih 10 dana u Nišu, posljednji je u nizu bisera kojima smo mogli svjedočiti.

Bizarne stvari poput one u Pančevu, kada su iskopali raku preusku za pokojnika, pa je lijes kasnije virio iz zemlje, pa su radnici koji rade na groblju nakon toga morali rješavati problem i kopati, a čitav sprovod odgoditi za puna 2 sata. Imali smo situaciju u Beogradu, kad su kamatari došli na sprovod naplatiti neke dugove, pa je naravno nastao totalni haos. Šta se sve ne može desiti na sahranama odnosno sprovodima?

Mislite da je to sve? Da ne može bizarnije od toga? Vjerujte nam – može.

Naime, priča koju vam donosimo danas je dokaz bizarnosti jer ono što je učinila ova mlada djevojka sigurno će vas ostaviti bez teksta, kad vidite koliko je jedna osoba zapravo nenormalna. Znamo da pokojnici ponekad imaju i neku svoju posljednju želju, a ovaj je gospodin sigurno navodno imao posljednju želju da mu puste njegovu omiljenu pjesmu i da ova mlada djevojka zapleše na njegovom grobu.

Ali, na iznenađenje svih prisutnih, u jednom momentu djevojka je mrtvo hladno (ironično) zajahala kovčeg i počela zavrtati slasno bokovima. Zaista čudna zadnja želja, a mi možemo samo misliti kako je izgledalo da je njegova supruga sve to gledala. Jeste li ikad vidjeli nešto slično?