Novo

NEZADOVOLJNI IZBORIMA: Crnogorci izvukli sablje, kreće SKIDANJE GLAVA; Srbima SE NE PIŠE DOBRO! Veliki vođa je progovorio, EVO šta čeka predsednika

Nakon sinoć okončanih izbora u Crnoj Gori, gdje je sada već bivši predsjednik Milo Đukanović izgubio vlast, od jutros kreću različite teorije zavjere, kao što je to inače uobičajeno, ne samo kod nas, već i u svijetu.

Naravno, dok jedni još uvijek slave, drugi uporno ne mogu da se pomire s porazom. Tu neki naravno aludiraju na varanje odnosno na greške u sabiranju glasova, dok drugi ipak idu još dalje i najavljuju prosvjede. Tu se čak jedan fanatik u svom statusu na društvenim mrežama osvrnuo na riječi pokojnog proroka Tadeja Vitovničkog koji je prije mnogo godina predvidio šta će se desiti sa Crnom Gorom i Srbijom.

Inače, ako niste znali, starac Tadej Vitovnički smatrao se Nostradamusom ove regije za vrijeme svog života, i on je tačno predskazao mnoge događaje vezane za odnose Srbije i Crne Gore. Najprije je predvidio otcjepljenje Crne Gore što se zaista dogodilo, potom je predvidio i silni udar na srpski jezik i ekavicu u Crnoj Gori, što je također bilo tačno, kao i bezbožnu vlast i udar na Srpsku Crkvu, što se također dogodilo.

Tadej je svojevremeno predvidio da će, međutim, jedan jedini događaj biti šibica koja će zapaliti sve i da će izbiti ne samo protest zbog nezadovoljstva građana, već i opšti građanski rat. Naravno u sve to će biti umiješana i Srbija koja će na kraju, iako sa ogromnim gubicima, ipak pobijediti, ali će vrlo brzo ući u rat sa Šiptarima s Kosova koji će izgubiti naposlijetku.

Šta vi mislite? Da li će se ovo zaista obistiniti? Šta će biti sa predsjednika Vučića?