Novo

NEVJEROVATNO NA KOJI NAČIN JE OVA DJEVOJČICA UJEDINILA BALKAN !(FOTO/VIDEO)

Iako je dosta godina prošlo od samoga rata na prostorima bivše Jugoslavije, u skoro pa svim krajevima pomenute države prisutne su teme o tome da li je život bio bolji onda ili sada.

 

 

Nažalost mlađe generaije nikada neće moći doznati, osim iz priča onih starijih oko njih, kako je to bilo nekada.

Poznati pjevač koji nas je zaista iznenada napustio napisao je pjesmu o dešavanju na brdovitom balkanu. Pjesma pod nazivom” Samo da rata ne bude ” predstavja zaista remek djelo koje malo koga može ostaviti ravnodušnim.

Mnoge zvijezde pokušale su da izvedu ovu prelijepu numeru, no malo kome je to zaista pošlo za rukom, da sa toliko emocije izvede tu pjesmu. Iako zvuči nevjerovatno da je jedna takmičarka u Pinkovim zvjezdica upravo uradila ono što mnogima nije pošlo za rukom.

 

 

Mlada nada Darija Vračević je u poznatom takmičeju Pinkove zvjezdice izvela Balaševu jednu od najpoznatijih pjesmala sa kojom je želio da prikaže sav besmisao rata i ratovanj, sav besmisao borbe i stradanja. Niko nije mogao ni sluti i sa koliko emocije, želje, ljubavi i sjete je ova pjesma izvedena od strane jedne male i krhke djevočice.

Da nekada nije potrebno iskustvo niti godine, dokaz je ova mlada i pretalentirana osoba, za koju niko nije mogao ni da sanja da će ovako mlada da iznese ovoliko emocijama tešku pjesmu. Vjerujemo da je pred Darijom zaista ogromna karijera i iščekujemo njene samostalne korake na muzičkoj sceni.

Video u kojem je pokupila sve simpatije kako žirija tako i širih narodnih masa, možete pogledati u video linku ispod teksta.