Iona Novak iz Kikinde ima ozbiljne sumnje da joj je možda oteta jedna od njezinih blizanki rođena 3. ožujka 1997. godine u Beogradu. Iona je suočena s ovom sumnjom nakon što nije dobila nikakvu dokumentaciju iz bolnice koja bi potvrdila smrt jednog od njezinih blizanaca. Pet godina nakon poroda, Iona je imala sudbonosni susret s djetetom koje je naišlo na njezino ime u novinama, što je samo pogoršalo Ioninu bol.Priča o njezinom porodu otkriva komplikacije tijekom trudnoće zbog kojih je morala biti prebačena iz Kikinde u Beograd.

Nakon što su blizanci rođeni, bolničko osoblje obavijestilo je Ionu da je jedno od djece preminulo, ali nisu joj pružili detalje niti dokumentaciju.Sada, u dobi od 21 godine, Iona vjeruje da je njezin drugi sin, Endru, još uvijek živ. Njeno uvjerenje podržava sličnost dječaka po imenu Denis s njezinim sinom iz snova. Iona je stupila u kontakt s majkom tog dječaka i susret je potvrdio njihove sumnje. Oba dječaka imaju slične probleme s vidom i govorom, a Denis je čak pitao majku je li Ionin sin njegov brat.Unatoč Ioninom prijedlogu za DNK testiranje kako bi potvrdili srodstvo, druga žena je odbila suradnju, tvrdeći da je dječak njezin i da ne želi da se prema njemu provodi bilo kakva zlostavljanja.

 

Iona je poduzela pravne korake, ali njezin slučaj je odbačen zbog nedostatka dokaza, ostavljajući je sa snažnim osjećajem neizvjesnosti i traumom.Ova priča ističe bolnu situaciju u kojoj se Iona nalazi, suočena s nedostatkom konkretnih dokaza i protivljenjem druge majke. Njezina potraga za istinom i povratkom svog sina Endrua ostaje neriješena, ostavljajući je s nadom da će jednog dana pronaći odgovore.