Elvin Kadrić Kadra i Izabela već neko određeno vrijeme ne mogu na bilo koji način smiriti svoj odnos i dovesti ga u red. Naime, iako se činilo da će imati skladan odnos, njihov odnos ni na koji način neće biti uređen.

Naime, njihovi sukobi su vrlo česti, a ništa se ne može otkriti u kojem smjeru treba ići.

Izabela je, dakle, otvoreno priznala da ju je Kadra napao i da nisu snimili kamere jer se slučajno nalazila ispred ulaza u kompleks u kojem se odvijaj čitav program.

Rekla je da ju je Kadra uporno davio i zgrabio jako za gušu i da nije mogla disati. Kadra je to naravno otvoreno negirao rekavši da se to nikada nije dogodilo i da njegov partner laže.
Kadra je rekao da nikada neće napasti ženu.

Zbog toga postoji mogućnost da se Kadra može diskvalificirati iz rialiti programa, a izvor bliski produkciji najavio je da će se sve analizirati i da su kamere sve snimile i da će se sporadično snimanje analizirati.

To bi moglo u potpunosti baciti sjenu na Kadrin profil jer je poznat po tome što je izuzetno miran, pošten i dobar momak. Barem je takva prezentirana javnosti i čak je pokupio simpatije mnogih gledatelja jer je tokom mjeseca ramazana redovno klanjao i postao dok je bio u rijalitiju.

Ostaje da se vidi šta će se na kraju desiti i da li će Kadra biti stvarno izbačen iz rijalitija “Parovi”. Za sada ostaje samo ta Izabelina priča o davljenju, dokazi se još skupljaju.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..