Novo

NEVIĐENI ŠOK- ”HRANIŠ DETE, VASPITAŠ, A ONO DOĐE U ZVEZDE GRANDA I POKAŽE INTIMU”- Kandidatkinja obrukala TAKMIČENJE I PORODICU za sve pare! (FOTO)

Kada je u pitanju muzičko takmičenje na našim prostorima, u poslednjih nekoliko godina ih je bilo zaista mnogo na našim malim ekranima, ali nekako na kraj se pokazalo da je najjače i najpoopularnije Zvezde Grana koje traje skoro pa 20 godina i sa svakom svojom novom sezonom je sve više gledanije i sve više popularnije. Produkcija Granda je najviše zaslužena za sve to šta gledaoci imaju priliku da gledaju.

Također, tu su još i članovi žirija koji uvek drže tenzije sa sovim svađma i polemikama oko izvođača kojih ima i jako talentovanih, ali i onih koji su zalutali na takmičenje. Tako je mnogo od tih takmičara pored svojih glasovnih sposobnosti pokušavaju da na sebe privuku pažnju i sa specifičnim stajlinzma i kombinacijama odevanja, a to se svojevremeno desio i sa ovom takmičarkom, koja je izazvala velik haos na društvenim mrežama. Čak je tada i Jelena Karleuša koja ej bila mentorka ovog takmičarki uputila opomenu “Slušaj se, slušaj sebe i mirno”, ovako je rekla Jelena dok se Nadica Vermezović priključila na sceni.

Tada je Nadica izazvala veliku pažnju javnosti sa svooom pojavom na sceni, jer se pojavila u izazovnom bodiju koje baš nije najbolji način pokrivao njene intimene delove a to je odmah izazvalo veliek rekacije na društveni mrežama. ”Kako ono, hraniš dete, vaspitavaš, a to dođe na Zvezde Granda da pokaže onu svoju stvar” – opis je jednoga Tvita. Nakon toga je usledila gomila negativnih komentara kao što su: “Da li ona ima oca”, “Naravno mentor Karleuša”, “Pokazala macu” i slično. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome?