Novo

NEVIĐENI SKANDAL! POTUKLE SE VODITELJKE SLAGALICE: Kristina i Jelena delile scenu, a onda je usledio ŠOK… (VIDEO)

Kada vrijeme provodimo kod kuće i za malim TV ekranima, postoje neke emisije koje volimo da gledamo sami, i koje su samo za našu dušu, a sa druge strane neke emisije jednostavno je nemoguće gledati bez ostatka porodice. Jedna od tih emisija su i kvizovi, koje je jednostavno mnogo zanimljivije pratiti zajedno sa porodicom nego sam. Isto tako to su emisije uz koje su odrasle mnoge generacije.

Jedna od takvih koja se emituje na našim prostorima je i Slagalica, kviz koji se oduvijek gledao porodično, i tako je on godinama postao jedan od najomiljenijih programa na našim prostorima, tako da ne treba da nas čudi što vlada toliko interesovanje za njega, ali i za same voditeljke koje ga vode. Od kako su se pojavile društvene mreže, koje su poslednjih nekoliko godina dosta napredovale, i na njima tražimo uvijek informaciju više, jer znamo da tu možemo dosta toga da saznamo.

Tako je ovog puta jedan stori na društvenoj mreži Instagram izazvao dosta pažnje, a radi se o tome da se na tom storiju vidi voditeljka Jovana Simić ali iza voditeljskog putlta “izranja” Kristzina Radenković i onda odjednom počnje koškanje između njih dvije. Voditeljke počinju da se guraju i uspijevaju jedna drugu da izguraju sa scena, odnosno kadra. Na samoj priči piše i “breaking news” (udarna vest), kao i “skandal, foto, video” što je očigledno fora, kao i suptilna šala na naslove u medijima, što znači da su one to uradile kako bi mnoge nasmijale i sve ovo učinile jako zanimljivim. Video snimak pogledajte ovde.