Novo

NEVIĐENI SKANDAL! “NIKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA – PEDALA” Oglasila se selektorka BiH i ponovila: 3 PRSTA NEĆETE DIZATI!

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne teme , a koja nam dolazi iz Bosne i Hercegovine , a odnosi se na selektorku pomenute države i njenih košarkašica . Naime , ona je nedavno imala poprilično mnogo komentara koji se svakako mmnogima ne bi svideli . Dakle , reč je o Jasni Sliško , koja je putem društvenih mreža poručila da igračice moraju da poštuju pre svega zastavu koju nose , pa samim tim i himnu Bosne i Hercegovine , pa je pored svega istakla da ih niko nije terao da stanu pod tu zastavu.

Naime , ona je na svom Instagram storiju obja vila jednu dužu objavi , te je napsiala sledeće : “u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati”, a dalje napisala je još i ovo: “Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna”, napisala je selektorka.

Naime , kako saznajemo , radi se o tome da je sve krenulo od toga da su je košarkašice banjalučkih klubova Mladi Krajišnik ,Fenkiks Bosnić i Teodora Gvozden bile izložene torturi na nacionalnoj osnovi tokom desetodnevnih priprema u Sarajevu i turnira u Sloveniji, a za sve su okrivile selektorku Jasnu Sliško. Naime , tada su banjalučki klubovi poslalai dopis na adresu , a u kojem se navodi : igračicama bilo najstrože zabranjeno da dižu tri prsta (palac, kažiprst i srednji prst) prilikom pogotka šuta za tri poena”, a ukoliko to pokažu reprezentativkama je zaprećeno “da će im odseći ruku”. Vaša mišljenja?