Novo

NESTVARAN PRIZOR na nebu pre smrti kraljice Elizabete: Englezi u čudu, da li je ovo neki znak? (FOTO)

Pononvo se za vas dotičemo najaktuelnije teme , a koja je jučer šokirala javnost , jer joj se u konačnici niko nije nadao . Dakle , verujemo da ste upućeni da je jučer preminula kraljica Elizabeta , a vest o njenoj smrrti saopštena je od strane vlasti , a inače , kraljica je preminula u 96toj godini u dvorcu u Balmortu u Škotskoj , a gde je se od meseca jula nalazila na odmoru.

Dakle , kako su preneli tamošnji meidji , njeno zdravstveno stanje je se pogoršalo u poslednjih nekoliko dana , a njen sin , princ Čarls ,te njen unuk princ Vilijam su pored nje bili u njenim poslednjim,a najtežim trenutcima , kao i brojni članovi njene porodice . Naime , kako smo već istakli da je preminula jučer ,a njenu smrt je kralejvska porodica je potvrdila u 18:30 te je u saopštenju potparola Bakingemske palate stojalo sledeće : – Kraljica je umrla mirno u Balmoralu danas popodne. Kralj i kraljica supruga ostaće večeras u Balmoralu, a sutra će se vratiti u London – stoji u saopštenju.

Dakle , kako szanajemo , čim je se vest proširila da je kraljica loše , ljudi su počeli da se skupljaju ispred palate , a pre saaopštenja ih je dočekao šokantan prizor na nebu. Naime , na iznenađenje mnogih , na nebu iznad Bakingemske palate je se pojavila dvostruka duga, a gde je on avladala 70 godina , te su Englezi ovu pojavu različito komentarisali. Većina kaže da je u pitanju – čudo. Mnogi su komentarisali da je to princ Filip , a koji je nedavno preminuo , te da čeka svoju voljenu.