Novo

NESTALA POSLE VELIKE TRAGEDIJE: Ostala je sama sa ćerkom nakon što ga je UBI*A opaka bolest: Sada je JAKA KAO STENA!

Dnas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a tiče se života jedne naše poznate pevačice , a koja je već dugi iz godina prisutna na našoj javnoj sceni . Naime , reč je o Elmi Sinanović, a za koju se može reći da je u periodu kada je se pojavila na javnoj sceni jednostavno harala njjome , te je to bilo osamdesetih i devedesetih godina , te su je prosto svi obožavali . Naime , svaki njen nastup bio je rasprodat u rekordnom broju , a za njen život koji je vodila privatno svi su se mnogo interesovali . Dakle samim tim , sve je zanimalo gde je nestala kada je odlučila da se povuče sa javne scene , ali ipak njene pesme nisu zaboravljene bile.

Ona je se ponovo na istu vratila 2018te godine , pa ej krenula da obrađuje svoje stare pesme , a koje su ponovo postale popularne . Tako je ona ispričala da je se povukla jer je želela da se posveti svojoj ćerci , ali joj je nažalost u tom periodu prmeinuo i muž , Smail Sinanović Magi , a koji je jako dugo vodio borbu sa opakom bo lešću.

Inače , njih dvoje su se venčali 1997 godine ,a onda je na svet , kao kruna braka stigla i ćerka Hulija , a Elma je tako ispričala d aje za svu svoju karijeru zahvalna mužu . Naime , oni su proveli 26 gdina u skladnom braku , pa je ona ispričala jednom prilikom da je njihov aljubav bila posebma , te da u njoj budi samo najljepše sećaje , da ju je činio srećnom , kao i da je imao poseban pristup prem anjoj.